Обратно към категорията

Мобилни полицейски екипи организират срещи в селата

Добавено на: 09.01.2024 08:40
   

Мобилни екипи от служители от отдел „Охранителна полиция“ и секторите „Противодействие на криминалната престъпност“ и „Противодействие на икономическата престъпност“ ще посетят на 11 януари селата Воден, Странджа, Крайново в община Болярово и елховското село Добрич, съобщават от Областна дирекция на МВР. Целта на изнесените приемни е да се постигне по-добър резултат в противодействието на конвенционалната престъпност и опазването на обществения ред в малките населени места. Те се организират независимо от служителите, които обслужват съответния район. При тези срещи  гражданите и представителите на местната власт имат възможност да подават сигнали за  закононарушения, за нарушения на обществения ред, за подготвяни и за извършени престъпления, както и за сигнали, налагащи предприемане на действия от други компетентни институции.

Срещата в село Воден е от 09:30 часа, в село Странджа - от 11:00 часа, в село Крайново от 13:30 часа, а в село Добрич - от 15:00 часа. 

На 18 януари мобилните екипи ще бъдат в селата Калчево, Симеоново, Ханово и Окоп, община Тунджа. 

Началниците на районните управления също осъществяват срещи с гражданите по утвърден график. 

Началникът на Районно управление "Тунджа" гл.инспектор Илиян Анастасов на 11 януари ще проведе срещи в селата Роза и Ботево, съответно в 13:30 ч. и в 14:30 ч. На 25 януари ще е в селата Победа, Челник и Асеново.

Началникът на Районно управление - Елхово гл. инспектор Георги  Вълев на 4 януари беше в село Денница, за 11 януари е планирал посещение в село Бояново от 14:00 часа, за 18 януари от 14:00 часа в село Оман, а за 25 януари в село Пчела.

Началникът на Районно управление - Стралджа гл.инспектор Евгени Иванов ще бъде на 25 януари на срещи в селата Джинот, Иречеково и Палаузово, съответно от 13:30 ч., 14:20 ч. и 15:00 часа.


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Първа пенсионерска Спартакиада в Тунджа
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!