Обратно към категорията

МВР-Ямбол: Резултати от полицейска операция, проведена на 17 октомври

Добавено на: 18.10.2023 12:57
   

В специализирана полицейска за противодействие на конвенционалната престъпност са участвали  служители на ОДМВР – Ямбол, ЗЖУ – Бургас и представители на ОДБХ - Ямбол и РДГ – Сливен,  КЗП – Бургас и ТД НАП - Бургас.

В хода на операцията са извършени проверки на 53 обекта – жилища, помещения, автомобили, ползвани/обитавани от лица, организиращи, участващи или съпричастни към извършване на престъпления от общ характер. За съпричастност към извършени престъпни деяния за срок до 24 часа са задържани 7 лица. Извършени са проверки на 14 лица от криминалния контингент. Проведени са процесуално следствени действия по 6 досъдебни производства - за грабеж, кражби, притежание на наркотични вещества, управление на МПС под въздействието на алкохол.  Започнати са 14 преписки за предварителна проверка (кражби от частни и търговски обекти, данъчни престъпления, притежание на акцизни стоки и др.) Съставени са 3 констативни протокола за установени административни нарушения от други компетентни органи. Работата по пълното документиране по случаите продължава.

В рамките на операцията са проверени общо 796 лица и 647 МПС, като за  установени административни нарушения са съставени  26 акта по ЗДВП и 131 глоби по фиш. Съставени са 24 протокола по чл. 64 и чл. 65 ЗМВР.


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Котел се възстановява след наводнението
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!