Обратно към категорията

Напредват ремонтите дейности на улица „Търговска“ в Ямбол

Добавено на: 27.04.2022 18:10
   

Кметът на Ямбол Валентин Ревански и неговият заместник Михаил Керемидчиев провериха напредъка на ремонтните дейности на централната ямболска улица Търговска, в участъка от площад Освобождение до улица Преслав. Голяма част от настилката вече е подменена, изграждат се цветарници, монтирано е ново улично осветление, поставя се нова паркова мебел. Предстои и монтирането на обществена чешма. Проектът е изготвен преди осем години и оттогава и строителните технологии, и материалите са претърпели развитие.

Това е причината настоящото ръководство на община Ямбол да направи промени в този проект – строителните материали са подменени с нов вид и с по-високо качество.

Изпълнителят е спазил това изискване, към момента сме доволни от изпълнението. Очакваме ремонтът да приключи до няколко месеца, по-рано от предвидения срок. Надявам се, че гражданите ще бъдат доволни от това, което е направено, коментира кметът на Ямбол.

Проект „Устойчиво и интегрирано развитие на градската среда на Община Ямбол – втори етап“ се изпълнява в рамките на Инвестиционната програма на град Ямбол и е част от Инвестиционен приоритет „Градска среда“.

Припомняме, че изпълнението на този проект се осъществи, благодарение на направени повторни анализи и редуциране на разходите за други обекти и спестените от тях средства, както и остатъчни средства от програмата.

Още информация за дейностите може да видите чрез този линк: https://fb.watch/cF1LQtTxnj/


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Мигранти, един от които нелегален, надападнаха с нож мъж пред детето и жена му
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!