Обратно към категорията

Недоволство срещу качеството на тока предизвика среща в областна администрация

Добавено на: 24.08.2021 08:36
   

Днес, 24 август, от 14:30 ч., в Областна администрация-Ямбол, ще се проведе работна среща между областния управител Георги Чалъков, кмета на община “Тунджа” Георги Георгиев, кметовете на селата Безмер, Дражево, Хаджидимитрово и Кабиле и представители на EVN. Поводът е сигналът, който внесоха кметовете на Безмер, Дражево, Кабиле и Хаджидимитрово, заради честото и безпричинно спиране на електроподаването.

Те сигнализират, че в тези села повече от 20 дни внезапно спира тока за повече от половин час. Засегнати са над 3000 жители и фирмите, които извършват дейност в населените места. Пострадали жители са внесли документи и за повредени електроуреди, многократно на дежурните телефони е сигнализирано за липса на ел. захранване в селата.

Кметовете твърдят, че проблемът съществува повече от година, през пролетта са провеждали среща при областния управител с представители на дружеството, на която им е обещано, че ще бъдат взети мерки, за да се предотвратят честите спирания на тока, но сега те отново се повтарят.

Жителите на населените места организират подписка с настояване да получават качествено електроподаване, за което плащат.


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Животновъди: Притискат ни с документи с невярно съдържание
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!