Обратно към категорията

Недялко Йорданов гостува в ямболския Безистен на 17 октомври

Добавено на: 17.10.2023 09:33
   

Поетът Недялко Йорданов ще бъде специален гост на премиерата на романа в стихове „Островът на душата“ на 17 октомври в ямболския Безистен от 17:30 часа. Автор на книгата е родената в Ямбол писателка Мария Панайотова.

Тя е носителка на редица награди, сред които златна купа за поезия, първи награда от международния конкурс в Анкона, Италия, от националния конкурс „Ерато”, наградата на Съюза на българските писатели за детска литература за предпоследната й книга „Дневникът на един беладжия“ (2021 г.), както и на специална награда от поетичния конкурс в памет на поета Йордан Кръчмаров "Сол за живите" (2023 г.).

Срещата в Безистена на 17 октомври предоставя възможност на любителите на литературата да се насладят на творчеството на Мария Панайотова и да чуят мнението на любимия на поколения българи поет Недялко Йорданов за нейната нова книга "Островът на душата".

Премиерата на романа е едно от многото културни събития, които Община Ямбол организира, за да подкрепи и насърчи творчеството на талантливите местни автори.

Община Ямбол отправя покана към всички любители на книгите да присъстват на премиерата.


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Да сбъднеш мечта!
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!