Обратно към категорията

Никола Караманолов от Ямбол – новият шампион на България в късия спринт

Добавено на: 19.02.2024 16:43
   

Никола Караманолов от Лекоатлетически клуб „Радио 999“ постигна забележителен успех, като се окичи с титлата шампион на България в късия спринт на дистанция 60 метра на закрито, при мъжете. Под ръководството на своя треньор Петрана Чамова, на провелия се в София шампионат, 19-годишният спортист демонстрира впечатляваща скорост и техника, записвайки време от 6.72 секунди във финала срещу най-бързите мъже на страната.

Този резултат не само му донесе златния медал, но и трето място в историята на възрастовата му група в България, потвърждавайки го като един от най-обещаващите таланти в атлетиката на национално ниво. Караманолов вече е утвърдено име в спринтовете и скока на дължина, като неговият потенциал обещава още множество отличия в бъдеще.

Петрана Чамова, треньорът, който стои зад успеха на Караманолов е призната за един от най-добрите треньори в страната, като има значителен принос в развитието на младите атлети и утвърждаването на клуба си като лидер в българската атлетика, особено в дисциплината къс спринт при мъжете.

Ямбол се гордее с постиженията на Никола Караманолов и Петрана Чамова, като техният успех е пример за отдаденост, упорита работа и стремеж към върхови постижения.


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

ПОРУТЕНО МИНАЛО: ДЕТСКИ ЛАГЕР СЕ РУШИ И ПУСТЕЕ
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!