Обратно към категорията

Нова неправителствена организация: Сдружение с нестопанска цел „С Тунджа" в сърцето"

Добавено на: 06.03.2024 12:29
   

През изминалата година едноименната обществена инициатива акумулира енергията, доброволчеството, добротворчеството, благотворителността и гражданската съпричастност на местната общност. Превърна се в двигател на редица обществено значими каузи, дейности и събития. Насочи усилията си във важни за населените места проблеми и приоритети, които събраха одобрението и подкрепата на тунджанци.

Измина повече от година от старта на Обществената инициатива „С „Тунджа“ в сърцето“ - време, в което заедно с вас реализирахме поредица от доброволчески и благотворителни каузи, посветени както на конкретни хора, на трогателни човешки съдби, така и на мащабни дейности, на важни за цялото общество цели.

Част от благотворителните кампании, с които са събрани десетки хиляди левове и човешка съпричастност са посветени за лечението на Виктор от село Кабиле, на Митко от Могила, на малката Ирен.

През изминалата година са проведени и редица мащабни обществени инициативи, като почистването на коритото на река Тунджа край село Веселиново, съвместната инициатива с ловната дружинка и местната общност в село Миладиновци за облагородяването на едно живописно място за отдих и възстановяване на заслона в красивата местност, както и много други общностни каузи.

Организирани са поредица от детски и семейни празници, хоротеки, състезателни игри и турнири и редица още пълни с енергия и общностен дух прояви.

Сдружение с нестопанска цел „С „Тунджа“ в сърцето“ ще продължи да насърчава доброволчеството, солидарността, благотворителността и общностния ангажимент нашата община, нашите населени места да бъдат едно по-добро място за живеене.

Сдружението вече подготвя своите първи проекти, в чиято реализация отново ще съчетаят общи усилия в полза на родния край.


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Благотворително: Вики отива на рехабилитация в Турция
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!