Обратно към категорията

Областната управа обяви Конкурс за детски рисунки по повод Първи юни

Добавено на: 10.05.2022 10:19
   

По повод 1 юни, Международният ден на детето, Областна администрация Ямбол организира конкурс за рисунка на тема „Моето родно място, най-любимо на света“. Конкурсът е под егидата на областния управител на област Ямбол Васил Александров.

Поканата за участие в конкурса е към всички деца от Ямбол и областта, които искат да изразят творческите си умения, да се включат в конкурса.

Крайният срок за участие е до 17:30 часа на 27 май, всички желаещи да се включат, могат да донесат своите картини на адреса на Областна администрация Ямбол – улица „Жорж Папазов“ 18, на гише „Информация“, всеки делничен ден от 09:00 до 17:30 ч.

Няма ограничения относно техниката за изработка на картините, а форматът трябва да бъде от 25/30 до 35/25. Задължително изискване е произведенията да бъдат свързани с темата на конкурса, като един участник може да участва само с една рисунка.

Възрастовите групи за участие са от I до IV клас, от V до VII клас и от VIII до XII клас. Всички творби ще бъдат оценени от художника Цветан Казанджиев, поетесата Ваня Велева, както и изкуствоведът Стойка Цингова, уредник в ХГ "Жорж Папазов".

На 1 юни, Международния ден на детето, в Областна администрация, ще бъдат обявени и наградени победителите в конкурса. Всички отличени рисунки ще бъдат изложени в Арт-фоайето на Областна администрация.


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Първа пенсионерска Спартакиада в Тунджа
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!