Обратно към категорията

Община Болярово награди изявени учители, читалищни дейци и ученици по повод 24 май

Добавено на: 23.05.2024 13:30
   
Традиционните награди на Община Болярово за изявени учители, читалищни дейци и ученици бяха връчени днес от кмета Христо Христов на тържествена церемония. Призовете се присъждат по повод 24 май - Деня на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност.
Почетни грамоти и парични награди бяха връчени на директора на Детска градина „Здравец“ Калина Гюрова, преподавателите Маргарита Тенева-Янева от филиала на Детска градина „Здравец" в Стефан Караджово, Дора Михова от Основно училище „Стефан Караджа"-Стефан Караджово, както и Велина Вачева и Иванка Новакова от Средно училище „Д-р Петър Берон".
С награди по повод празника бяха удостоени също женската певческа група към Народно читалище „Възраждане-1912“ и фолклорна група „Воденски славеи“ при НЧ „Ана Маймункова-1894" - с. Воден.
По повод 24 май кметът на община Болярово удостои с отличия и отборът на Средно училище „Д-р Петър Берон" - Болярово, спечелил награда за най-артистично изпълнение в своята категория на провелите се в Ямбол на 18 май Национален турнир по утринна гимнастика „Ямбол '24" и инициативата „Спортувай с президента", както и Детски танцов състав „Боляровче", получил втора награда от „Мараш пее-2004" в гр. Стралджа.

Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

НАТОВСКАТА БАЗА Е ДАЛА НА СТРАЛДЖА ЕДИНСТВЕНО 400 ЛЕВА ЗА ЦВЕТЯ
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!