Обратно към категорията

Община Болярово с призив за помощ за лечението на мъж от общината

Добавено на: 29.01.2024 18:14
   

„Болярово за Иван“ е каузата, която прегърнаха десетки местни жители на община Болярово в последните дни.

„Нашият съгражданин Иван Шутов и семейството му водят най-тежката битка – битката за здравето на Иван. Освен подкрепа, те се нуждаят от финансови средства в размер на 50 хиляди евро“, обясни на днешното заседание на Общинския съвет кметът Христо Христов преди съветниците да гласуват единодушно от общинския бюджет да бъдат отпуснати 5000 лв. като помощ за лесничея.

„Община Болярово застава зад Иван и семейството му и започнахме дарителска кампания „Болярово за Иван“ във всяко населено място на общината! Като благодаря на хората, които вече са се отзовали на молбата на семейството и са дарили лични средства, отправям своя човешки призив в този тежък момент да се обединим в името на живота и да дарим, според възможностите си парични средства“, се казва в специално обръщение на кмета на Община Болярово Христо Христов.

Дарения се приемат също, както по дарителската банкова сметка в ОББ – BG17UBBS80021056071350, така и в специалните кутии, разположени в административния център на общината и в търговските обекти.

В подкрепа на каузата се организира и благотворителен концерт с участието на ансамбъл „Тунджа“ на 1 февруари от 17:00 часа в Зрителната зала на НЧ „Възраждане-1912“. Входната такса е 20 лева, но всеки може да дари и повече.

„Убеден съм, че заедно ще се справим и „Болярово за Иван“ ще ни накара да бъдем горди със себе си“, каза кметът Христо Христов.


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Социални работници разнасят храна и лекарства на възрастните по домовете им
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!