Обратно към категорията

Община Ямбол с благотворителна инициатива "Елха на желанията" в помощ на деца в нужда

Добавено на: 11.12.2023 10:18
   

За първи път в Ямбол стартира благотворителна инициатива "Елха на желанията", организирана от Община Ямбол. Кампанията има за цел да подкрепи и помогне на децата от ямболските центрове за настаняване от семеен тип и защитени жилища, които се нуждаят от помощ и подкрепа.

Тази година в сградата на Общината коледната елха е украсена със специални картички, на които са записани желанията на 53 деца от посочените институции. Всеки желаещ да усмихне дете в нужда може да изтегли една от картичките, да закупи подарък и да го остави на гише "Информация" в Община Ямбол. След това Общината ще се погрижи да предаде подаръците на децата.

Желанията на малчуганите са скромни, като самите тях. Кметът на Ямбол е първият, който ще изпълни някои от желанията на децата и ще дари месечното си възнаграждение в помощ на тези домове. Той призовава всички жители на Ямбол да проявят сърдечност и да се включат в благотворителната кампания, за да подкрепят и помогнат на децата, които се нуждаят от тяхната обич и внимание.

Нека бъдем добри и си помагаме, особено по време на празниците, когато доброто и съпричастността са още по-ценни. Заедно можем да направим празниците на тези деца по-специални и да им подарим усмивки, топлина и надежда!


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Потребители: „Колкото по-мътна е водата, толкова по-висока е цената!”
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!