Обратно към категорията

Община Ямбол организира търгове за отдаване под наем на помещения в различни части на града

Добавено на: 15.04.2024 16:52
   

Община Ямбол организира на 30 април търгове с тайно наддаване за отдаване под наем на десет обекта в града. Сред предложенията са помещения, подходящи за търговска дейност в сградата на Безистена, на ул. „Дружба“ №1, на партера на „Жорж Папазов“ №11, в района на Централния кооперативен пазар на площад „Георги Дражев“, както и обществената тоалетна в „Халите“ на старата автогара на „Търговска“ 53.

Освен търговските обекти, Общината отдава под наем и Детския приключенски въжен парк в Градския парк и заслона на Гребната база, които предлагат възможности за развитие на спортни и развлекателни дейности. Отделно, телекомуникационните компании получават възможност да разположат свои съоръжения върху покрива на Народно читалище „Зора-1945“.

Обектите се отдават под наем за срок от пет години, като процедурата за участие в търговете започва с предоставянето на тръжна документация от 22 до 26 април, след заплащане на такса от 30.00 лева без включен ДДС. Таксата за участие в търга е определена на 20.00 лева без ДДС.

Заинтересованите участници трябва да внесат определения депозит до 16:00 часа на 29 април 2024 г., оферти се приемат до деня на провеждане на търговете - 30 април.

Всички условия и допълнителна информация относно процедурата ще намерите в официалния сайт на Община Ямбол:

https://yambol.bg/uploads/25824750EBA3A6012FDE960DBD02E9A3


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

CRESPO и DANNY ПРЕДСТАВЯТ ПЕСЕНТА СИ "ЗАВОЕВАТЕЛ" ПРЕД 999
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!