Обратно към категорията

Общински детски празник „Коледни звезди над Тунджа”

Добавено на: 11.12.2023 10:24
   

Коледа е светлина и вълшебство! Големи и малки разказват приказни истории за Коледа, за да я има вярата и надеждата за добро и доброта между хората.

Началото на Приказката за Коледа 2023 за децата на Тунджа започва на 11 декември 2023 г. от 9.30 часа в залата на Народно читалище „Просвета-1910“, с. Тенево, община „Тунджа“ с постановката „Стихотворението“ на Куклен театър „Георги Митев-Жоро” – гр. Ямбол. Режисьор е Ангел Попов (бате Ангел), музикално оформление - Димитър Станков, а „майстор на куклите“ е Недко Данев.

Представлението се организира по график в рамките на Общинския празник „Коледни звезди над Тунджа“ и ще зарадва всички деца от общинските детски градини и от подготвителните групи към Начално училище „Васил Левски“, с. Завой и Основно училище „Св. Св. Кирил и Методий“, с. Веселиново.

Отново днес, 11 декември от 10.45 ч. в Народно читалище „Светлина-1929“, с. Роза, община „Тунджа“, актьорите ще гостуват на децата от Детска градина „Звездица“, с. Скалица и от целодневните детски групи към нея в селата Роза, Ботево и Бояджик.

Общинският детски празник „Коледни звезди над Тунджа“ продължава по населени места.

На 13 декември 2023 година:

- от 9.30 часа в залата до Кметство с. Кабиле за децата от Детска градина „Изворче“, с. Кабиле, община „Тунджа“ и целодневните групи към нея в селата Безмер, Дражево и Хаджидимитрово.

- от 10.45 часа в ОУ „Св. св. Кирил и Методий“, с. Веселиново, община „Тунджа“ за децата от подготвителната група към общинското училище и от подготвителната група към НУ „Васил Левски“, с. Завой, както и за малчуганите от Детска градина „Дечка Сюлемезова“, с. Веселиново и целодневна детска група „Иглика“, с. Чарган.

На 19 декември 2023 г., от 11.00 часа в Общинския център за иновации и детско развитие „Тунджа“, с. Козарево, община „Тунджа“ в магията на детския театър и в чудото на Коледа заедно ще бъдат децата от Детска градина „Щурче“, с. Кукорево и от целодневните групи в селата Окоп и Победа.

Добрият Дядо Коледа ще раздаде на малките тунджанци подаръци, осигурени от Община „Тунджа“.


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Да сбъднеш мечта!
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!