Обратно към категорията

Обучения по първа помощ за служители на РД „Пожарна безопасност и защита на населението“

Добавено на: 11.01.2023 12:18
   

От 10 януари 2023г., Ямболската червенокръстка организация стартира поредица от обучения по първа помощ за служители от службите на „Пожарна безопасност и защита на населението“ в област Ямбол. Обученията имат за цел актуализиране на знанията и затвърждаване на практическите умения за повишаване на тяхната компетентност и способност да реагират адекватно при травми и злополуки, прилагането на подходящи животоспасяващи и животоподдържащи действия на пострадали на мястото на инцидентa.

Темите са съобразени със специфичните рискове от нараняване при изпълнение на служебните задължения, като се поставя акцент върху травмите на опорно-двигателния апарат, последователността на действията при остри нарушения на дишането и кръвообръщението, обработката на рани от изгаряния и др.

По време на обученията участниците имат възможност да задават въпроси и да се обсъдят конкретни случаи от практиката, свързани със спецификата на дейността им като служители на Пожарна безопасност и защита на населението.

Обученията ще продължат и през м. февруари 2023г., като се обхванат всички служители от структурата на МВР в общините Ямбол, Стралджа, Елхово и Болярово.


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

БАБА ДОРА ОТ ШАРКОВО, ВЪВ ВИДЕО НА РАДИО 999, ДОСТИГНАЛО ДО МИЛИОНИ
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!