Обратно към категорията

Обявяват резултатите от 52-рото издание на анкетата за най-добрите спортисти на Ямбол

Добавено на: 20.12.2023 09:44
   

Днес ще станат ясни резултатите от проведената от Община Ямбол анкета за 10-те най–добри спортисти за 2023 г. В нея участват 27 състезатели номинирани от спортните клубове, развиващи дейност на територията на общината през 2023 г.

Номинираните са Александър Ангелов от клуб по кикбокс и муай-тай „Дойчев 2020”, Атанас Райков от клуба по спортно ориентиране „Диана“, двойките Алесандро ло Джудиче и Елизавета Кравец, Волен Драганов и Моника Радичева, Стефан Дончев и Лиляна Байлова от клуб по спортни танци „Тандем“, Валери Димитров, Мартин Мутляшки и Любослав Ценов от спортен клуб брейк „Пластик деформейшън скуад“, Георги Начев, Никола Караманолов и Зинга Фирмино от лекоатлетически клуб „Радио 999“, Денислав Вергов и Мариан Иванов от спортен клуб по ММА „Селф дефенс“, Димитър Радев и Теодора Младенова от спортен клуб „Киокушинкай“, Димитър Събев, Димитър Тодоров и Мадлен Христова от стрелкови клуб „Диана“, Калоян Ангелов от спортен клуб по скокове на батут „Енчо Керязов“, Мануел Данев, Сашо Стоянов и Явор Ахмедов от боксов клуб „Ямбол“, Марсела Георгиева, Петко Саракостов и Симеон Сидерас от спортен клуб „Борба и самбо“, Полина Тодорова от лекоатлетически клуб „Тунджа“.

За отбор на годината са номинирани тимове на лекоатлетически клуб „Радио 999“ и спортен клуб „Киокушинкай“.

За треньор на годината битката е между треньора на баскетболен клуб „Тунджа“ Стойо Чолаков и треньора на спортен клуб „Борба и самбо“ Михаил Михов.

Официалното начало на Анкетата е през 1971 г.. Първият победител е з.м.с. з.т. Баю Баев - спортист № 1 на годината.

52-рото издание през 2023 г. на анкетата се проведе до 14 декември сред спортни деятели и журналисти от ямболските медии. Обработката на резултатите от анкетата се извърши от Общинската комисия за физическата активност, физическото възпитание, спорта и спортно-туристическата дейност в Община Ямбол.

Церемонията по обявяването и награждаването ще бъде на 20 декември от 17.30 ч. в Културно-информационен център "Безистен".


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Ямболски изследователи ще покорят връх „Ямбол” на Антарктида
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!