Обратно към категорията

Oсем абитуриентски дефилета в Ямбол на 24 май

Добавено на: 24.05.2022 09:37
Снимки: архив
   

На 24 май, вторник - Ден на Светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност, ще празнуват завършването си учениците от осем ямболски училища: Профилирана математическа гимназия „Атанас Радев”, Професионална техническа гимназия „Иван Райнов“, Средно училище „Св. Климент Охридски“, Езикова гимназия „Васил Карагьозов“, Спортно училище „Пиер дьо Кубертен“, Профилирана гимназия „Васил Левски“, Гимназия по строителство и архитектура, графика и дизайн „Кольо Фичето” и Професионална гимназия по подемна, строителна и транспортна техника „Никола Йонков Вапцаров“.

Абитуриентите на Профилирана математическа гимназия „Атанас Радев” ще се събират пред сградата на Община Ямбол в 19:00 часа.

Мястото за среща на учениците, завършващи Средно училище „Св. Климент Охридски“, е пространството пред служебния вход на Община Ямбол в 18:30 часа.

Абитуриентите на Езикова гимназия „Васил Карагьозов“ ще се срещнат пред сградата на бившия мол в 19:00 часа.

Спортно училище „Пиер дьо Кубертен“ ще събере своите завършващи ученици в 19:00 часа пред Народно читалище „Съгласие-1862“.

Абитуриентите на Профилирана гимназия „Васил Левски“ имат среща в двора на училището в 19:30 часа.

Възпитаниците на Професионална техническа гимназия „Иван Райнов“ ще се съберат от северната страна на Безистена в 18:30 часа.

Учениците от Гимназия по строителство и архитектура, графика и дизайн „Кольо Фичето” ще очакват жителите и гостите на града пред сградата на Община Ямбол от 19:00 часа.

Професионална гимназия по подемна, строителна и транспортна техника „Никола Йонков Вапцаров“ ще събере своите абитуриенти в 19:00 часа пред шадравана на централната алея в Градския парк. 


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Ден на отворените врати в ОДМВР – Ямбол
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!