Обратно към категорията

Още един успешно завършен проект в Ямбол, с финансовата помощ на МРРБ

Добавено на: 18.12.2023 15:35
   

Кметът на Ямбол Валентин Ревански и главният счетоводител Диана Тодорова подписаха документите, с които се ще извърши финалното разплащане за ремонта на улица "Руен". Средствата за обновяване на улицата са осигурени от държавния бюджет.

„Това е още един успешно завършен и въведен в експлоатация обект в Ямбол. Благодарим за подкрепата! Добрата работа между държавната и местната власт в полза на града и хората е изключително важна“, коментира Ревански. Той допълни, че в открит и честен диалог могат да се случват добри неща.

Улица „Руен“ в продължение на няколко мандата беше в изключително лошо състояние преди началото на ремонтните дейности. Реконструкцията включваше пълно възстановяване на пътното платно с два пласта асфалт, обособяване на нови паркоместа, изграждане на нови тротоари и бордюри, както и създаване на комбинирана алея за велосипедно и пешеходно движение.

Преди началото на ремонта, Община Ямбол и „Водоснабдяване и канализация“ ЕООД - Ямбол съвместно извършиха подмяна на главния водопровод и водопроводните отклонения.


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Зевзеци в Новозагорско село: Ако Байдън дойде и хоро ще му изиграем
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!