Обратно към категорията

Откриха Мотосезон 2021 в Ямбол (ВИДЕО)

Добавено на: 10.04.2021 19:26
Снимки: Радио 999
   

Десетки любители на моторите откриха сезона в Ямбол. В сутрешните часове те се събраха в местност Ормана. След това преминаха през централни улици на Ямбол, а по-късно запалиха свещ с молитва в църква "Успение на Пресвета Богородица" в кв. Аврен. Девизът тази година е „На пътя има място за всички“, а любителите на силни усещания призоваха за повече толерантност на пътя.

„Тръпката и адреналина може да усетят само хора, обичащи бензина, двуколесните и безподобния шум на мотора. Това е нашият живот!“, заявиха пред 999 участници.

видео: Даниел Стефанов                                                                                   

В същия ден Пътна полиция започна акция с фокус върху мотористите. Главен инспектор Лъчезар Близнаков обяви за какво ще следи полицията: 
„Ще се следи основно дали притежават свидетелство, валидно за категорията на управляваното превозно средство; наличието на регистрационни табели и дали са поставени на определените за това места, санкциите там са много сериозни.

За табела с регистрационен номер, която не е поставена на определеното място, е предвидено наказание до 6 месеца лишаване от право да се управлява МПС. Глобата е до 300 лева.

За тези, които си позволят, защото констатираме и такива случаи, да използват регистрационна табела от друго превозно средство или да управляват МПС, което не е регистрирано по надлежния ред, това е квалифицирано като деяние по НК и е предвидено до една година лишаване от свобода“, заяви Близнаков, цитиран от БНР.


Маркери: Ямбол

Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

Времето в Ямбол

Видео

Ицо Хазарта пред 999
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!