Обратно към категорията

Петко Саракостов от Ямбол - шампион на България за пети пореден път

Добавено на: 12.02.2024 14:35
   

Петко Саракостов от ямболския спортен клуб „Борба и Самбо“ за пореден пети път се окичи с титлата шампион на България. Спортист №4 на Ямбол за 2023 година триумфира на Държавния личен шампионат за момчета, който се проведе в Сливен, като се справи блестящо в своята възрастова група.

В рамките на състезанието, Саракостов показа изключително умения, завършвайки всички пет срещи без да допусне нито една точка против себе си. Този резултат не само потвърждава неговия талант и упоритост, но и затвърждава репутацията му като един от водещите борци в страната.

Спортен клуб "Борба и Самбо" - Ямбол изразява своята благодарност към треньора на Петко Михаил Михайлов, който е бил неотлъчно до него през цялото време, както и към Спортно училище “Пиер Дьо Кубертен” за тяхното разбиране и подкрепа.

В състезанието се отличи и Кристиян Данчев, също представител на СК "Борба и Самбо", който завоюва второто място, демонстрирайки силен характер и впечатляваща техника.

Постиженията на Петко Саракостов и Кристиян Данчев са повод за гордост не само за техния клуб, но и за целия град Ямбол, доказвайки, че упоритата работа и постоянството винаги водят до заслужени успехи.


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Благотворително: Вики отива на рехабилитация в Турция
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!