Обратно към категорията

Погасен е пожарът в автоморга в Ямбол

Добавено на: 30.04.2022 09:28
   

Пожарът в пункт за изкупуване на черни и цветни метали в Ямбол е погасен към 03:00 часа на 30.04.2022 г. Към 06:00 часа на дежурство и за доизгасяване на отделни тлеещи огнища има един екип пожарникари от ямболската пожарна служба, съобщават от Главна дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението".

На 29.04.2022 г. в 15:36 часа в оперативния център на Регионална дирекция противопожарна безопасност и защита на населението (РДПБЗН) - Ямбол е съобщено за пожар в пункт за цветни метали в гр. Ямбол, околовръстно шосе „Изток“ 167.

На мястото на произшествието са изпратени 7 противопожарни автомобила от РСПБЗН Ямбол, Елхово и Стралджа, както и водоноска от община Ямбол. По-късно е изпратена и една пожарна от Сливен.

Според официалната информация горели са автомобили за скрап и купчина пластмасови боклуци. Пожарът е обхванал и преса за метали и отпадъци. Няма пострадали граждани. Има силно задимяване от продуктите на горене.

По време на гасенето е пострадал мъж.

На мястото на произшествието е изпратена мобилна лаборатория на РИОСВ – Стара Загора. При замерване за вредни газове в атмосферата не са констатирани завишени норми.


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Овладяха пожара над Котел с участие и на хеликоптер
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!