Обратно към категорията

Поредно облагородяване на терени по квартали планира Община Сливен  

Добавено на: 28.05.2024 12:23
   

Община Сливен планира поредно мащабно облагородяване на квартали в града. Това анонсира пред журналисти кметът Стефан Радев. По-конкретно той открои кварталите „Дружба“, „Българка“ „Сини камъни“, по-малки зони в централна градска част.

„В най-напреднала фаза е проектът за облагородяване на кв. „Дружба“. На практика той е готов. В момента се проектират „Клуцохор“, „Българка“, „Сини камъни“ и няколко по-малки зони в централната градска част. Райони, за които гражданите споделят от години – зад бившия спортен магазин, в района на кръстовището на ул. „Братя Миладинови“ и бул. „Хаджи Димитър““, отчете Радев. Той бе категоричен, че Общината ще продължи да изпълнява амбициозната си идея – премахване на незаконни гаражи, създаване на паркоместа, алеи, открити пространства за отдих, ново улично осветление и настилки.

„Така тези квартали, в които не е имало никакво облагородяване, откакто съществуват, придобиват друга визия и комфорт за хората, които живеят там“, добави в заключение сливенският градоначалник. 

 


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Животновъди: Притискат ни с документи с невярно съдържание
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!