Обратно към категорията

Последно за мандата заседание на ОбС-Стралджа

Добавено на: 22.09.2023 09:46
   

На основание чл. 25, т. 1 от ЗМСМА и чл. 43, ал.1, т.1 от Правилника за организацията и дейността на ОбС, неговите комисии и взаимодействието му с общинска администрация, свиквам 51-то заседание на Общински съвет-Стралджа, на 28.09.2023г. от 10:00 ч., в Залата на „Пенсионерски клуб“ – гр. Стралджа, със следният проект за

Д Н Е В Е Н Р Е Д:
1. Докладна записка от Атанас Киров – кмет на община Стралджа, относно Определяне на конкретни специалности и броя на стипендиантите по тях, които ще бъдат финансирани на основание разпоредбите на Наредба №23 за отпускане на стипендии на студенти от община Стралджа.
2. Докладна записка от Атанас Киров – кмет на община Стралджа, относно Предложение за сключване на Договор за разпределение на ползването на съсобствени имоти- ПИ с идентификатор 11661.30.101 и ПИ с идентификатор 11661.30.213 по КК и КР на с.Воденичане, общ.Стралджа, обл.Ямбол във връзка с Проект на ПУП-ПП за обект: „Пътен възел „Воденичане при км 298+600 на АМ „Тракия“ в землището на с.Воденичне, общ.Стралджа, обл.Ямбол.
3. Докладна записка от Атанас Киров – кмет на община Стралджа, относно приемане на Краткосрочна Програма за насърчаване използването на енергия от възобновяеми източници и биогорива на Община Стралджа 2023 – 2026г.
4. Изказвания, питания, становища и предложения на граждани.

инж. ИВАН МИТЕВ: /п/
Председател на ОбС- Стралджа


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Окончателно: ВАС отмени заповедта на ОДБХ – Ямбол за евтаназия на стадото на Ана Петрова от Болярово
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!