Обратно към категорията

Празнично настроение на 1 март в Ямбол!

Добавено на: 01.03.2023 15:07
   

С различни инициативи Ямбол отбелязва празничния Първи март. За трета година по идея на Община Ямбол детските градини и Детска ясла в Ямбол украсяваха дървета в центъра на града с ръчно изработени от децата мартеници.С голямо желание в инициативата се включиха десетки деца.

Специален поздрав към кмета на Ямбол Валентин Ревански и неговият заместник Енчо Керязов отправиха децата от Детска градина „Свобода“ в ямболския Безистен.

„Мили деца, благодаря ви за тази приятна изненада! Благодаря ви за труда, който сте положили, за да се насладим на тези прекрасни изпълнения. Това е най-ценният подарък за нашия екип в днешния ден“, каза кметът на Ямбол. Той благодари на учителите, родителите и възпитателите и пожела на децата и на всички жители на града здраве и късмет.

И тази година в Ямбол жени от пенсионерските клубове в града се превъплътиха в образа на Баба Марта. Те окичваха малки и големи с мартеници. Всички посетители в Центъра за административно обслужване в сградата на Общината получиха мартенички.

Подарък към ямболлии беше и мартеница от вълна, дълга 2,5 километра. Части от нея също бяха раздадени на гражданите.


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Продължава облагородяването на Ямбол
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!