Обратно към категорията

Празник на семейството в Болярово

Добавено на: 13.04.2024 16:33
   

Всяко дете има право да се гордее със своите родители! Децата, чиито родители днес дойдоха на стадиона в Болярово, бяха истински щастливи, защото заедно се състезаваха, танцуваха, играха.

Бащите понаучиха как да свалят прането от тела и да облекат децата бързо, за да не закъснеят за детска градина или училище. Майките пък трябваше да използват щипките за прехвърляне на топчета от купа в купа и да спринтират с тях на 100 метра. Татковци и мами разучиха и танците, които днешните деца танцуват. Опаковаха се като мумии, доказваха, че са екип, като местеха балони с носове... Заедно играха и футбол, рисуваха върху плочките, правеха фигури с моделин. Кристина Андонова и синът й Андрей показаха картините, които ръчно изработват от дърво с помощта на пирограф.

Всички си заслужиха наградите и грамотите за супер-родители, които уважават индивидуалността на децата и умеят да ги насърчават.

Днешният празник на семейството беше организиран от Община Болярово по проект „Модернизация на образователната система в Община Болярово чрез качествено интеркултурно образование“, финансиран по договор № БС-33.22-4-006/21.08.2023 г., по Конкурсна процедура 33.22 – 2023, приоритет 4 на Центъра за образователна интеграция на децата и учениците от етническите малцинства. В организацията се включиха също здравният медиатор Катя Атанасова, образователният медиатор Галина Асенова и Дияна Бончева, редактор на вестник "Крайгранична искра", който се поддържа от Община Болярово вече 60 години. Родителите и организаторите обсъдиха как съвместно да направят нови игрушки за детските площадки, както и още такива празници, които обединяват семействата.


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

CRESPO и DANNY ПРЕДСТАВЯТ ПЕСЕНТА СИ "ЗАВОЕВАТЕЛ" ПРЕД 999
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!