Обратно към категорията

Празници и в селата на Община Болярово

Добавено на: 13.12.2023 09:38
   

„От Андреевден до Обрезание Господне" е надслова на празника, който организират на 15 декември в боляровското село Голямо Шарково.

На 20 декември в село Воден организират „Добре дошъл си, полазнико!" - празник, посветен на Игнажден, Коледа и Нова година.

На 21 декември ще бъдат раздавани коледни дарове за малки и големи. Тогава кметът на община Болярово ще посети ДГ „Здравец" - Болярово и филиали в Стефан Караджово и Воден, в Защитено жилище за лица с физически увреждания - гр. Болярово, в Защитено жилище за лица с умствена изостаналост - гр. Болярово, в Център за настаняване от семеен тип за пълнолетни лица с деменция - с.Мамарчево, в Център за настаняване от семеен тип за пълнолетни лица с физически увреждания - с. Мамарчево, в Дом Стари хора - с. Воден, в Дом за пълнолетни лица с умствена изостаналост - с. Малко Шарково.

Същия ден е планирана и Коледна магия с песни и танци в ДГ „Здравец" и филиали.

НЧ „Стефан Караджа“ и кметство с. Ст.Караджово организират коледно тържество на 21 декември от 15.00 часа под наслов „Да празнуваме заедно“. Участие ще вземат певческа група „Тронска шевица“ и танцова група „Извор“ към НЧ „Ст.Караджа“, и ученици от ОУ „Ст.Караджа“. До 20 декември в читалището се събират подаръци от родители, желаещи Дядо Коледа да изненада децата им. На 21 декември в читалището в Стефан Караджово Дядо Коледа ще раздаде подаръците. Кулинарните паралелки от СУ „Д-р Петър Берон“ ще представят коледен базар. Празникът ще завърши с песни и танци за всички.

На 29 декември ще има общоселско веселие и в село Мамарчево.


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

НАТОВСКАТА БАЗА Е ДАЛА НА СТРАЛДЖА ЕДИНСТВЕНО 400 ЛЕВА ЗА ЦВЕТЯ
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!