Обратно към категорията

Предстои ремонт на читалището в село Воден

Добавено на: 29.05.2024 09:50
   

Община Болярово получи 1,52 млн. лева от държавата за ремонти на сградите на читалището в село Воден и на общинската администрация, съобщи на брифинг кметът Христо Христов.
Договорите за финансиране са подписани преди дни с Министерството на регионалното развитие и благоустройството (МРРБ). Предстоят процедури за провеждане на обществените поръчки и избор на изпълнител, уточни Христов.
За основен ремонт и саниране на сградата на читалището в село Воден са отпуснати 989 хил. лева. „Това е един подарък за 130-ата годишнина от основаването на читалището, която ще бъде отбелязана през септември", коментира кметът на община Болярово.
Ремонтът на сградата на общинската администрация в Болярово ще е на стойност 531 хил. лева. „На 26 октомври т. г. ще отбележим и 50 години от обявяването на Болярово за град. Идеята е сградата на Общината да има по-приветлив вид и да отговаря на нуждите на администрацията, за да изпълнява ангажиментите си", каза още той.
Община Болярово очаква и 10 млн. лева от държавата за два големи инфраструктурни проекта за подновяване на водопроводната мрежа в селата Малко Шарково и Мамарчево. Предстои договорите да бъдат подписани, посочи още кметът.


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Проверка на прокуратурата не посочи виновни за натровените ученици в Дражево
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!