Обратно към категорията

Предстоящо в Болярово:

Добавено на: 15.04.2024 15:15
   

16 април, 09.30 часа – Маратон на четенето в ДГ „Здравец“ и в СУ „Д-р Петър Берон“. Кметът на община Болярово Христо Христов и заместник-кметът Нина Терзиева ще представят свои любими книги пред децата.

17 април, 10.00 часа - Среща на инициативния комитет за честването на 50-годишнината на град Болярово.

17 април, 10.00 часа – Участие на отбор от пети клас от СУ „Д-р Петър Берон“ в спортното мероприятие под мотото „Спортът е най-добрия начин децата да пораснат“ в Лятното кино на град Ямбол. Мероприятието е организирано от Областна дирекция на МВР-Ямбол. То се реализира в рамките на сключено споразумение за сътрудничество и взаимодействие между Главна дирекция „Национална полиция“ и Съюза на пивоварите в България за провеждане на кампания срещу употребата на алкохол от деца под 18-годишна възраст чрез популяризиране на физическото възпитание, спорта и заниманията на открито, като работещи модели за превенция и здравословен начин на живот.

17 април, 14.00 часа – В залата на НЧ „Възраждане-1912“ – гр. Болярово, местно събитие по проект “Присъстващо управление на европейските културно-исторически ценности на традиционните земеделски райони“ –winEU.rur.

18 април, 11.30 часа – Творческа среща в НЧ „Възраждане-1912“ – гр. Болярово с писателя Владимир Дръндаревски по повод Световния ден на книгата и авторското право – 23 април. Творецът ще представи своята „Книга на щастието“.

18 април – участие на секретаря на община Болярово Мария Чанева в редовното ХХXIV Общо събрание /ОС/ на Националната асоциация на секретарите на общини в Република България /НАСО РБ/, което ще се проведе в гр. Пловдив.

20 април – участие на фолклорна група „Крушевски цвят“ от НЧ „"Просвета 1927г.“ – Голямо Крушево и фолклорна група „Воденски славеи“ от НЧ „Ана Маймункова-1894“ – с. Воден в ХIII-ия Международен фестивал “С песните на Кичка Савова”, село Сладун.

23 април, 12.00 часа – в зрителната зала на НЧ „Възраждане-1912“-гр. Болярово ще се проведе състезание (представяне на любим автор с презентация и представяне на неговото произведение) между ученици от 5 до 9 клас от СУ „Д-р Петър Берон“ – Болярово и ОУ „Ст. Караджа“ – Ст. Караджово. Състезанието се организира от МКБППМН в община Болярово и е част от мероприятията, посветени на 23 април – Световен ден на книгата и авторското право.

25 април, 09.30 часа – редовно заседание на Общински съвет-Болярово.

25 април, 10.30 часа – редовен месечен брифинг на кмета на Община Болярово с медиите.

28 април, 10.30 часа – Празнична литургия от отец Дамян в православен храм „Св.вмчк Димитрий“ – гр. Болярово по повод Неделя на Великия пост – Вход Господен в Йерусалим – Връбница – Цветница. В този ден ще бъдат отворени и всички храмове в селата на общината.

29 април, 14.00 часа – кметът отправя покана към парламентарно представените партии и коалиции за консултации за съставите на секционните избирателни комисии за предстоящите на 9 юни избори за членове на Европейския парламент от Република България и за народни представители.


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

На Бабинден: За избора да родиш у дома 3 деца без лекарска помощ
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!