Обратно към категорията

Промяна в част от програмата по повод празника на Ямбол

Добавено на: 11.06.2022 09:04
   
Лошите метеорологични условия в Ямбол наложиха промяна в част от програмата по повод празника на града, съобщават от Община Ямбол.
Събитията от събота, 11 юни, които са предвидени да се проведат на открито, се преместват в неделя, когато се очаква по-хубаво време. Часът и мястото на провеждане остават непроменени.
Кукленият спектакъл за деца „Голямото жабешко пътешествие“ на Пътуващ театър „Скрин“ ще започне в 10:30 часа в неделя, 12 юни, на сцената до фонтана в Градския парк.
Пъстрият и пищен карнавално-танцов парад, в който ще се включат Fireter и Пътуващ театър „Скрин“, както и танцови формации от Ямбол - Детски танцов състав „Каргончета“ при Народно читалище „Пробуда – 1909“, Мажоретен състав при Основно училище „П. Р. Славейков“, Клуб по спортни танци „Тандем“, Танцова школа „All Steps - Всички стъпки“ и Клуб Freestyler STS, ще потегли в 18:00 часа от детския кът в парка, ще премине през улиците „Цар Освободител“, „Георги Раковски“ и ще достигне до сградата на пощата в централната градска част. В 19:00 часа там ще започне цирковият спектакъл на Пътуващ театър „Скрин“.
Концертът на дует „Ритон“, предвиден да започне днес в 21:00 часа, ще се състои, ако атмосферните условия са благоприятни.

Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Първа пенсионерска Спартакиада в Тунджа
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!