Обратно към категорията

Първото заседание на новоизбрания Общински съвет – Стралджа е на 13 ноември

Добавено на: 09.11.2023 07:13
   

Областният управител на област Ямбол, г-жа Биляна Кавалджиева-Димитрова, със своя Заповед № РД-01-00132-01.11.2023г., на основание чл.23, ал.1 от Закона за местно самоуправление и местна администрация /ЗМСМА/ и чл.32, ал.1 от Закона за администрацията СВИКВА ПЪРВОТО ЗАСЕДАНИЕ на новоизбрания Общински съвет – Стралджа на 13 ноември 2023г. от 10,00ч. в „Клуб на пенсионера“ – гр. Стралджа.
На основание чл.23, ал.2 от ЗМСМА преди началото на заседанието новоизбраните общински съветници, кметове на кметства и кмет на община да положат клетвата по чл. 32, ал.1 от ЗМСМА и да подпишат клетвен лист.
На основание чл.23, ал.3 от ЗМСМА първото заседание на новоизбрания общински съвет се открива и ръководи от най-възрастния общински съветник, при следния
ДНЕВЕН РЕД:
1.Избор на председател на Общински съвет
2.Разни
Заповедта е сведена до знанието на председателя на ОИК – Стралджа и до секретаря на община Стралджа за организационно-техническата подготовка на заседанието, уведомяване на новоизбраните общински съветници, кметове на кметства и кмет на община Стралджа и огласяване на заповедта в СМИ.


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

60 години любов, разбирателство и подкрепа
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!