Обратно към категорията

С пъстри цветове и празнично настроение Болярово ще посрещне светлите християнски празници

Добавено на: 18.04.2024 12:38
   
С пъстри цветове и празнично настроение Болярово ще посрещне светлите християнски празници Лазаровден, Цветница и Великден. В поляните в централната част на града вече са разположени цветни фигури на животни, влакче и цветя. Те са изработени ръчно от родители, участници в проекта „Модернизация на образователната система в Община Болярово чрез качествено интеркултурно образование", финансиран по договор № БС-33.22-4-006/21.08.2023 г., по Конкурсна процедура 33.22 - 2023, приоритет 4 на Центъра за образователна интеграция на децата и учениците от етническите малцинства.
Допълнително по идея на ръководството на Община Болярово са осигурени макети на великденски яйца и цветни пана, които вече се превърнаха в любимо място за снимки на малки и големи. Великденски яйца, изрисувани от потребителите на социалните заведения, украсиха и дърветата.
През следващите дни ще бъдат украсени и междублокови пространства в Болярово, споделиха родителите, чиято е инициативата за това.
Украсено вече е и читалището в село Воден.
„Надявам се, че атмосферата, която създават тези цветни елементи, ще предизвика празнично настроение, а хората, ще забравят за грижите и тревогите. Призовавам гражданите да пазят поставената украса, за да й се радваме заедно и да я допълваме с нови елементи през следващите години!" - коментира кметът Христо Христов и пожела на жителите на Община Болярово топли празнични дни, изпълнени с много веселие, жестове на съпричастност и нестихваща вяра в доброто.

Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Стотици хиляди лева дължи санираща фирма за просрочие и липса на качество в Сливен
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!