Обратно към категорията

Резултати от полицейската операция, проведена на 24 януари на територията на областта

Добавено на: 25.01.2024 14:36
   

В специализирана полицейска за противодействие на конвенционалната престъпност, опазване на обществения ред и осигуряване на полицейско присъствие в уязвими райони са участвали  служители на ОДМВР – Ямбол, ЗЖУ - Бургас, ТДНАП – Бургас, ОБДХ – Ямбол, КЗП-Бургас и РДГ-Сливен.

В хода на операцията са извършени проверки в общо 66 обекта (заведения, магазини,заложни къщи, автоморги, жилища и други помещения и автомобили, ползвани/обитавани от лица, организиращи, участващи или съпричастни към извършване на престъпления от общ характер). Установено е едно лице обявено за издирване. Проверени са 20 криминално проявени местни жители. Извършени са процесуално следствени действия по 7 досъдебни производства, като 4 от тях са  новообразувани -  за грабеж, кражби, притежание на наркотични вещества, управление на МПС след употреба на  наркотици.  За съпричастност към извършени престъпни деяния за срок до 24 часа са задържани 4 лица. Започнати са 7 преписки за предварителна проверка (кражби от частни и търговски обекти, данъчни престъпления, притежание на акцизни стоки и др.), а с установяване на извършител е приключила работата по 8 преписки.

Съставени са 12 АУАН и констативни протокола за установени административни нарушения от други компетентни органи. Работата по пълното документиране по случаите продължава.

В рамките на операцията са проверени общо 695лица и 442 МПС. За установени административни нарушения са съставени  29 акта по ЗДВП и 121 глоби по фиш. Съставени са 15 протокола по чл. 64 и чл. 65 ЗМВР.


Маркери: Бургас

Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Състоянието на малкия Виктор от Кабиле значително се подобрява
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!