Обратно към категорията

Село Козарево с нова зона за отдих реализирана по проекта „С Тунджа в сърцето" на община „Тунджа“

Добавено на: 07.06.2024 07:31
   
В село Козарево успешно бе реализиран проект по обществената инициатива „С Тунджа в сърцето“. Проектът, който беше фокусиран върху облагородяването на централната част на селото, включва монтиране на беседки за зона за отдих, поставянето на кашпи с красиви цветя и реконструкция на кладенец. Новите беседки осигуряват приятно място за отдих на жителите и гостите на село Козарево. Кашпите с цветя добавят цветна и жива нотка към общата визия, създавайки приветлива и уютна атмосфера.
На 5 юни 2024 г., проектът беше завършен и официално открит. На него присъстваха Станчо Ставрев - кмет на община „Тунджа“, Пламен Петров и Стоян Петков - заместник-кметове на общината, Теодора Тачева - кмет на село Козарево и жители на село Козарево.
Проектното предложение постъпи от кметство село Козарево и е изцяло финансирано от обществената инициатива „С Тунджа в сърцето“ и реализиран благодарение на доброволния труд на местната общност на село Козарево. Активното участие на жителите на селото в процеса на реализация, беше ключов фактор за успешното завършване на проекта. Реализацията на проекта демонстрира смисъла от екипната работа на местните общности.

Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

60 години любов, разбирателство и подкрепа
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!