Обратно към категорията

„Слънцето грее еднакво за всички“

Добавено на: 10.04.2022 11:49
   

На 07.04.2022 г. в Народно читалището „Виделина- 1928“ село Кукорево се проведе интерактивно семейно занимание с деца и родители, под мотото „Слънцето грее еднакво за всички“. То беше организирано по проект „Желани пространства – Комплексен модел на интегрирани услуги за ранно детско развитие и социално включване в малките населени места”, съвместно с детска градина „Щурче“. Целта на празника е насочена към толерантността, приемане и разбиране на богатото многообразие от култури в нашия свят, на всички форми на самоизява и способите за проява на човешката индивидуалност.

          Участие в събитието взеха деца от ДГ „Щурче” – с. Кукорево и групите „Усмивка” – с. Окоп и „Здравец” - с. Победа, както и техните родители, потребители в услугите на проекта. По повод празника педагозите от детската градина и екипът на проекта, организираха програма с песни и танци, изпълнени от децата. Техните родители и гости се насладиха на невероятните песни и танци от българския и ромски фолклор.

След вълненията на празничната програма децата заедно със своите родители поставиха семейна снимка в красива рамка. Незабравимите моменти със семействата бяха запечатани предварително, като екипа на проекта се погрижи да бъдат отпечатани специално за празника. Като подарък за проявената сръчност на децата и техните родители получиха награди - вкусни изненади.

Интерактивното семейно занимание се проведе в рамките на програмата, посветена за 35 годишнината на община „Тунджа“ и Международния ден на ромите.


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Първа пенсионерска Спартакиада в Тунджа
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!