Обратно към категорията

София Георгиева от Болярово отпразнува 100-годишен юбилей

Добавено на: 06.02.2024 14:04
   

Община Болярово има своя нов столетник. Вековен юбилей на 6 февруари отбеляза дългогодишната учителка и общественик София Димитрова Георгиева, която живее в града.

Столетничката получи специални поздрави и пожелания за здраве от кмета на община Болярово Христо Христов, заместник-кмета Нина Терзиева и началника на отдел "Образование, социални дейности, култура, здравеопазване, вероизповедание, спорт и младежки дейности" Златина Петкова. „За мен е чест като кмет на Община Болярово да Ви поздравя по повод Вашия 100-годишен юбилей и да ви пожелая здраве, дух и време, изпълнено с много любов и уважение от най-близките. Малко са тези, които имат възможността да преминат през изпитанията на цял един век. Изпитания, които са Ви давали сили да продължавате и са Ви научили на най-важните житейски уроци. Благодаря Ви за това, че като дългогодишен учител, предадохте тези уроци не само на своите синове, внуци и правнуци, но и на десетки жители на Община Болярово. Признателни сме Ви, че ни научихте на мъдрост и вяра, на търпение и добрина! Пожелавам Ви да бъдете още дълги години жива и здрава, да посрещате всеки нов ден с усмивка на лицето, а душата и сърцето Ви да бъдат изпълнени само с мир и любов! И помнете, че човек е на толкова години, на колкото се чувства! С дълбок поклон пред Вашите 100 години! “, каза в пожеланието си кметът.

На празника се бяха събрали и близките, които я зарадваха с огромна торта. София Георгиева има двама сина - Георги и Янко, четирима внуци - Николина, София, Кирил и Любомир, както и седем правнуци - Янко, Николай, Камен, Борис, Давид, Светослав и Кристияна.


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Ямболски изследователи ще покорят връх „Ямбол” на Антарктида
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!