Обратно към категорията

Стотици абитуриенти в Ямбол ще дефилират под празнична арка на 24 май

Добавено на: 24.05.2024 10:17
   

По традиция и тази година абитуриентите в Ямбол дефилират под украсена с цветя арка в централната градска част. Арт инсталацията, с височина четири метра и дължина девет метра, е разположена на централната пешеходна улица „Георги Раковски“.

На 24 май  между 18:00 и 19:00 часа ще са дефилетата на Профилирана гимназия „Васил Левски“, Природо-математическа гимназия „Атанас Радев”, Средно училище „Св. Климент Охридски“, Професионална гимназия по икономика „Г. С. Раковски“, Гимназия по строителство и архитектура, графика и дизайн „Кольо Фичето”, Спортно училище „Пиер дьо Кубертен“, Езикова гимназия „Васил Карагьозов“, Професионална гимназия по туризъм „Алеко Константинов“ и Професионална гимназия по лека промишленост, екология и химични технологии.

Сборните пунктове и тази година ще са в близост до Община Ямбол – до храм „Свети Николай Чудотворец“, НЧ „Съгласие-1862“, Сити-център, МОЛ-Ямбол и „Вилтон-център“.

Община Ямбол ще съдейства на Районно управление на МВР, като с цел безопасност ще бъде въведена временна организация за движение по улиците, които водят до ресторантите, където ще се проведат официалните бални вечери. Призоваваме всички абитуриенти, които ще се придвижват със собствен транспорт, да бъдат внимателни и да не допускат нарушения на пътя.


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

ПОРУТЕНО МИНАЛО: ДЕТСКИ ЛАГЕР СЕ РУШИ И ПУСТЕЕ
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!