Обратно към категорията

Валентин Ревански и екипът му откриха кампанията с добро и с добро я закриха!  Да продължим ЗА!едно с №16!

Добавено на: 27.10.2023 22:29
   

Топлата петъчна вечер се превърна във вълнуващ празник за Ямбол. На 27 октомври Валентин Ревански и неговият „Екип 16“ събраха хиляди на централния градски площад за закриването на предизборната си кампания.

Водачът в изборната листа с №16 Енчо Керязов представи своите колеги - кандидати за общински съветници, които се изправиха с открити лица пред общността: „Професионалисти с доказан авторитет, но преди всичко хора с душа и сърце, чувствителни към болките и грижите на нашите съграждани, които се открояват със своята човечност, трудолюбие и споделена отговорност“.

Посрещнат с аплодисменти, на сцената излезе и кандидатът за нов управленски мандат като кмет на града Валентин Ревански.

„През последните четири години може би сте забелязали, че не говорихме много, а се стараехме да работим за развитието и облагородяването на Ямбол! Надяваме се, че поне до известна степен, сме оправдали вашите очаквания“, каза Валентин Ревански в своето обръщение към хората.

„Нека в неделя излезем отново всички заедно, да гласуваме за Ямбол и да подкрепим тези общински съветници или кандидат за кмет, на който вярвате, че няма да ви подведе и ще си свърши работата, за която сме го избрали. И можем да докажем на цяла България, че това, което се случи през тези четири години в Ямбол, не е случайно, а е пътят, по който трябва да върви всеки един град и община в страната!“, подчерта Валентин Ревански. Той благодари на всички и подчерта, че „Екип 16“ започна и завърши своята кампания с добро. „На 29 октомври се надяваме, че Ямбол ще победи!“ допълни Ревански.

Последва специалният музикален подарък за жителите на града – концертът на неподражаемия Васил Найденов. В продължилото близо час и половина истинско шоу, обичаният от поколения българи изпълнител представи някои от най-новите си хитове, но припомни и незабравими свои шлагери от златната ера на българската естрада и поп музика. Многохилядната публика пееше и танцуваше с „Телефонна любов“, „Не се завръщай“, „Тишина“, „Като слънце в огледало“, „Джули“, с класиките от филмите „Адаптация“ и „След края на света“.

„Вярвам, че ще подкрепите Валентин Ревански и Екип 16 в неделя, така както подкрепяте и българската музика през годините“, сподели пред публиката Васил Найденов.

Заключителните акорди в петъчната вечер на централния площад в Ямбол бяха посветени на магията на българския фолклор с изпълненията на пловдивската формация „Гергьовден“. А общоградското българско хоро поведоха кандидатите за кмет и общински съветници от „Екип 16“.

В местния вот в неделя избирателите от Община Ямбол гласуват с две бюлетини – за кмет и за общински съветници. Кандидатът за нов управленски мандат като кмет на града Валентин Ревански и кандидатите за общински съветници от неговата листа, с регистрацията на „Пряка демокрация“, са с № 16 в бюлетините.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Мигранти, един от които нелегален, надападнаха с нож мъж пред детето и жена му
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!