Обратно към категорията

Ямбол отбеляза Международния ден на младежта с концерт на „Керана и космонавтите“, игри и младежко изложение

Добавено на: 13.08.2023 13:51
   

Концертът на „Керана и космонавтите“ беше сред събитията, с които за трета поредна година Ямбол отбеляза Международния ден на младежта. Нашумялата група изпълни най-големите си хитове на сцената в Градския парк и получи любовта и аплодисментите на ямболска публика.

Младежката програма започна преди обяд с играта "Лов на съкровища", организирана от Младежкия парламент към Община Ямбол и Превантивно-информационен център. Тя включваше решаване на загадки и откриване на следите, които водеха до финала. Участниците бяха разделени на отбори от по три човека в две възрастови групи: 14-16 години и 17-20 години, както и родители с деца.

На централната алея в Градския парк се проведе младежкото изложение с близо 40 участника. Ямболски спортни клубове, неправителствени организации и учебни заведения, представиха дейността си по атрактивен за младите хора начин.

Кметът на Ямбол Валентин Ревански поздрави младежите и изрази своята благодарност към участниците за подкрепата им във всички инициативи, свързани с добри каузи за развитие и облагородяване на Ямбол. Той пожела на младите хора здраве, смелост и постоянство, за да следват мечтите си и да не се отказват от тях.

Кметът насърчи младежите да учат, да спортуват и да успяват във всичко, което правят. „Ще бъдем безкрайно щастливи, ако продължите развитието си в нашия роден град“, допълни още той.

Община Ямбол ще продължи да подкрепя и помага на младите хора, действайки в рамките на възможностите си.


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Стотици хиляди лева дължи санираща фирма за просрочие и липса на качество в Сливен
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!