Обратно към категорията

В Ямбол продължава пролетното обновяване и полагане на пътна маркировка  

Добавено на: 20.05.2024 16:03
   

С повишаване на температурите започна полагането на нова пътна маркировка по улиците в Ямбол. С приоритет се работи в районите около училищата и детските градини, както и на местата, по които има най-интензивен трафик на коли и пешеходци. Постепенно ще се маркират и второстепенните улици. За булеварди, първостепенни улици и маркировка пред училища и детски градини, на изпълнителя е възложена технологията и вида на  маркировката  да бъде специализирана, студен пластик с висока светлоотразителност и трайност при мокро време.

Към момента Общинското предприятие „Комунални и обредни дейности“ оформя и клетките за паркиране на обновения паркинг на улица „Батак“ до централния кооперативен пазар. Предстои да бъдат маркирани и всички останали новоизградени паркинги. 

Припомняме, че през последните месеци бяха изградени нови и разширени паркинги в кварталите „Каргон“, „Златен рог“, „Зорница“, „Възраждане“, като са осигурени нови места за паркиране.   

Пътната маркировка се обновява всяка година. Община Ямбол разполага с техника за полагане на пътна маркировка тип маркировъчна боя, която се полага по второстепенни и третостепенни улици от общинското предприятие.

Община Ямбол благодари на шофьорите за търпението и толерантността и ги призовава да спазват правилата, да преминават със съобразена скорост и повишено внимание през местата, на които се работи!


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

ПОРУТЕНО МИНАЛО: ДЕТСКИ ЛАГЕР СЕ РУШИ И ПУСТЕЕ
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!