Обратно към категорията

В Ямбол ще се състои ученическият Национален театрален конкурс „Този свят е и мой“

Добавено на: 17.04.2022 10:27
   

На 13 май в Ямбол ще се състои поредното издание на Национален театрален конкурс „Този свят е и мой“. В него могат да участват ученици от първи до 12 клас, разделени в четири възрастови групи, съобщиха организаторите от най-голямото читалище в града – „Съгласие – 1862“.

Децата ще покажат своя усет и умение за театър на сцената на Синия салон на читалището. Индивидуалните изпълнители трябва да се представят в рамките на три минути – с монолог, стихотворение, проза, басня. За театралните групи времето на представлението е до 15 минути. 

По традиция жури от професионални актьори ще присъди първа, втора и трета награда в различните възрастови категории. Осигурени са парични премии и грамоти за отличените млади театрали. Конкурсът се осъществява с подкрепата на Община Ямбол.

Заявки за участие се приемат до 17:00 часа на 10 май – на място в читалището на ул. “Георги Раковски“ 20 или на имейл saglasie_jambol@abv.bg. Допълнителна информация може да се получи на телефони: 046 664126, 046 664127, 0895 450400.


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Поставиха паметна плоча и кръстиха площад на името на певицата Елена Граматикова
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!