Обратно към категорията

Започнаха обученията на членовете на секционните комисии

Добавено на: 26.09.2022 10:19
   

Започнаха обученията на членовете на секционните избирателни комисии в област Ямбол. В община Стралджа те бяха на 23 септември, в общините Елхово и Болярово - на 26 септември, в община Тунджа - на 27 септември, а в община Ямбол - на 27-и и 28 септември. Вчера Районна избирателна комисия проведе и дистанционно обучение на членове на секционни комисии.
Продължава и разяснителната кампания за гласуването с машини за предстоящия на 2 октомври парламентарен вот. Днес демонстрационна машина ще бъде изложена от 15 до 17 часа пред входа на сградата на община Ямбол, а от 14 до 16 часа пред входа на Центъра за административно обслужване в община Ямбол, намиращ се в сградата на Пощенска станция в кв. Аврен. Демонстрационни гласувания са организирани и в селата Малък манастир, Окоп, Пчела, Ханово, Тенево и Маломир.
Днес е крайният срок, в който избирателите с трайни увреждания могат да подават заявления за гласуване в подвижна избирателна кутия. Това се отнася за избиратели, които не са подали заявление до 17 септември.
За избирателите с трайни увреждания в област Ямбол са сформирани пет подвижни избирателни секции - три в община Тунджа, една в община Ямбол и една в община Болярово.


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Днес Ви питаме

Видео

Ицо Хазарта пред 999
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!