Обратно към категорията

Засилен интерес към имунизацията срещу COVID-19 в Болярово

Добавено на: 13.01.2022 13:03
   

Засилен интерес към имунизацията срещу COVID-19 отчитат личните лекари в Болярово. Само за последните 3 дни са направени 54 ваксинации на жители на града, от които 36 са бустерна доза. Вече има записани за имунизация и за следващите дни.

Кметовете и кметските наместници в селата също съдействат на жителите на населените места за поставянето на ваксини. Днес мобилни екипи на РЗИ са в села на община Болярово. Предварително записани за имунизация са 27 жители на село Воден и 8 жители на село Странджа.   

В понеделник, съгласно указанията на РЗИ, заради повишената заболеваемост, бяха въведени и тестове за учениците в двете училища на общината. Изследванията не установиха заболели. Няма и поставени под карантина деца. За 60 от учениците в СУ „Д-р П. Берон“ беше въведено онлайн-обучение, поради откази на родителите им децата да бъдат тествани за COVID-19. За останалите ученици в боляровското училище, както и за всички ученици от ОУ „Стефан Караджа“ в Стефан Караджово присъствените занятия продължават.      


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Окончателно: ВАС отмени заповедта на ОДБХ – Ямбол за евтаназия на стадото на Ана Петрова от Болярово
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!