Обратно към категорията

Затварят една лента по пътя Окоп-кръстовище Коневец-Елхово

Добавено на: 01.11.2022 07:44
   

До 6 ноември движението по пътя Окоп – кръстовище Коневец – Елхово от км 271+300 до км 290+000 ще се осъществява двупосочно в една лента поради машинно подравняване на банкети. Участъкът е сигнализиран с пътни знаци, съобщават от Агенция пътна инфраструктура.
Няма промяна на движението по пътя Ямбол – Елхово в участъка от с. Окоп до кръстовището за с. Тенево, който е в ремонтни дейности, потвърди за Радио 999 директорът на Областно пътно управление - Ямбол Галин Костов. Обходните маршрути остават третокласните пътища III-5308 и III-7009 Окоп – Калчево – Саранско – Каменец – Ст. Караджово и Болярово – Елхово в двете посоки. Срокът е до 20 ноември.


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Коментари

 

#1 Нина Колева 01.11.2022 18:26

Здравейте, Това е поредното безумие да се пътува по обходнитретокласни пътища, които не стават дори за черни пътища... По пътя БОЛЯРОВО, Стефан Караджово, Каменец, Саранско, Калчево, Ямбол в момента няма маркировка, няма банкет, няма мантинели, нищо!!!! 21 ВЕК СМЕ, А НЕ СРЕДНОВЕКОВИЕ! Хвърчат тирове към границата и е по-страшно от война. И ТОВА Е САМО ЗАРАДИ НЯКАКЪВ ИЗМИСЛЕН РЕМОНТ ОТ НЯКОЛКО КМ МЕЖДУ ТЕНЕВО И ОКОП!!! ПЪЛНО БЕЗУМИЕ, НИЩО НЕ СЕ ВИЖДА ВЕЧЕР. ДУПКИТЕ СА ОГРОМНИ И НЯКОЙ ПРАВИ РЕМОНТ И ПРЕПОРЪЧВА ДА СЕ ИЗПОЛЗВАТ ОБХОДНИ ПЪТИЩА, КОИТО НЕ СА ПИПНАТИ ОТ ДЕСЕТИЛЕТИЯ! ПОРЕДНОТО ИЗВРАЩЕНИЕ И ЛИПСА НА МИСЪЛ! ПРОВЕРЕТЕ И И ПОПИТАЙТЕ ВЪПРОСНИТЕ ГОСПОДА, КАК МОЖЕ ДА СЕ ПЪТУВА ПО ОБХОДНИ ПЪТИЩА В ТАКОВА СЪСТОЯНИЕ, А ОЩЕ ПОВЕЧЕ, ТЕ ДА СА И ПЪТИЩА ЗА ТИРОВЕ, ХВЪРЧАЩИ КЪМ ГРАНИЦАТА?! НЯМАМ ДУМИ! ПЛАЩАМЕ ДАНЪЦИ, ТОЛ ТАКСИ И НАКРАЯ - УЖАС И ТРАГЕДИИ, ЗАРАДИ БЕЗУМНИ РЕШЕНИЯ НА НАШИТЕ УПРАВНИЦИ! НЕКА ДА ОТИДАТ В НАШАТА СЪСЕДКА ТУРЦИЯ И ДА ВИДЯТ, КАКВО Е ОБХОДЕН ПЪТ И КАКВО Е ПЪТУВАШ СПОКОЙНО!!! СВЕТЛИННИ ГОДИНИ НАПРЕД СА, ЗАЩОТО ГРИЖАТА Е ЗА ЧОВЕКА, А НЕ ЗА СОБСТВЕНИЯ ДЖОБ!


Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Днес Ви питаме

Видео

Поставиха паметна плоча и кръстиха площад на името на певицата Елена Граматикова
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!