Обратно към категорията

Заявления за участие в празничния базар "Кукерландия 2023" ще се приемат от 1 февруари

Добавено на: 27.01.2023 15:23
   
От 1 до 7 февруари ще се приемат документи за участие в празничния базар „Кукерландия 2023“. Търговци и занаятчии от цяла България отново ще бъдат част от четиридневното събитие, което ще се проведе в периода 23 – 26 февруари, включително. Базарът ще бъде разположен на площад "Освобождение", улица "Цар Освободител" и по алеите на градския парк. По схема, утвърдена от главния архитект на града, са определени конкретните места на сергии, предлагащи хлебни и сладкарски изделия от производители на собствена продукция, художествени творби, места за скари и продажба на напитки, и други.
Заявления ще се приемат в Центъра за административно обслужване в сградата на община Ямбол, както и по електронен път на yambol@yambol.bg или чрез лицензиран пощенски оператор. Определянето на местата ще се извършва по реда на подадените заявления и заплатена такса по банков път.
Желаещите да се включат в празничния базар „Кукерландия 2023“ могат да получат подробна информация от публикуваната заповед на интернет страницата на Община Ямбол - www.yambol.bg
, в раздел „Актуално“:

Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Окончателно: ВАС отмени заповедта на ОДБХ – Ямбол за евтаназия на стадото на Ана Петрова от Болярово
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!